fbpx

Solskydd

Solfilm fastigheter

På kontor med datorer kan solens strålar vara både irriterande och påfrestande för ögonen. Genom att montera solfilm på fönstren minimerar du instrålningen och höjer trivseln.

Solfilm ger dig ett behagligare inomhusklimat, du behöver inte köpa eller hyra luftkonditioneringsaggregat för att klara varma sommardagar. Med vår moderna solfilm blir kontoret svalt och du kan spara in på dina energikostnader. Ytterligare en bra effekt är att du under vintern kan sänka dina värmekostnader då solfilm även har en isolerande verkan.

Vi erbjuder solskydd och designfilm med högsta kvalitet, alltid med 5-års garanti!

Säkerhetsfilm

Stora fönster är vanligt i både kontorsmiljöer, skolor, industrier och privata hem. Fönster släpper in mycket ljus och ger en skön känsla av rymd. Förstärks glasytorna med säkerhetsfilm skapas en säkrare miljö, utan att påverka ljusinsläppet. Vid eventuella skador av fönsterrutorna slipper personer i byggnaden, inredning eller känslig utrustning att skadas av glassplitter. Dessutom får ovälkomna gäster det svårt att ta sig in genom glaset.

Dekor & Designfilm

Dekor eller designfilm kan användas som insynsskydd på kontor och allmänna utrymmen eller som dekoration på fönstret. Att applicera frostad film på glaset är det bästa och snyggaste sättet att få samma utseende som frost utan att blästra glaset

Frostat glas

Frostat glas kan göra mycket för ett fönster. Det kan fungera som solskydd eller design. För en mer personlig design kan man välja att frilägga och skriva ut mönster från internet, kom in till oss på Nerikes Glasmästeri så hjälper vi dig.

Nerikes Glasmästeri är en engagerad glasmästare med gedigen erfarenhet.

Kontakta oss

Med lång erfarenhet och stor kunskap hjälper vi både privata kunder och fastighetsägare med alla typer av glasarbeten.